Obloga NODMAX
Obloga NODMAX je zaradi svojih tehničnih lastnosti primerna za preplastitev novih in starih površin. Z njo lahko obložimo podzidek (cokl) in preplastimo vsakršne stene, saj se lahko lepi na stiropor, siporeks, opeko, beton, betonske zidake, gips plošče, OSB plošče, na razne omete torej. V zelo kratkem času lahko na stari in dotrajani podlagi ustvarimo zelo lepo in ambientu primerno novo podobo.
Obloge NODMAX so primerne za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih oz. na vsakršnih površinah. Zaključni sloj je zrnast, saj je obloga narejena iz naravnega mletega kamna. Obliko obloge lahko izberete glede na tip površine, ki jo oblagamo kot tudi na tip objekta, zgradbe, prostora in okolja. Večina izgledov temelji na pravilnih in nepravilnih oblikah kamna in opeke, na voljo pa je veliko različnih naravnih barvnih tonov. Kombinacija obojega (raznih oblik in barv)
omogoča zelo pestro izbiro in prilagodljivost ter zato rešitev za vsak okus inželjo. Ker se obloga NODMAX ne zida, ampak le lepi, je pomembno, da površino, ki jo želimo oblepiti, pravilno pripravimo. Pri delu na zunanje podlage moramo biti pozorni le na vremenske pogoje, ki so primerni za delo v gradbeništvu, kajti kvalitetna izvedba je odvisna od delovanja lepila, s katerim lepimo obloge in to nam tudi določa možnosti izvajanja del.
  Pri sami izvedbi lepljenja oblog NODMAX ne uporabljamo nobenih strojev, kar nam omogoča, da vsa dela lahko opravimo hitro in za seboj pustimo počiščeno okolje.Zelo pomembno je, da površino, na katero lepimo oblogo NODMAX, pravilno pripravimo. S kombiniranjem določenih materialovlahko preplastimo vsako površino in tako dosežemo vrhunski izgled tudi na že dotrajanih podlagah. Obloga NODMAX je visoko kvalitetna in to nam omogoča, da jo lahko uporabljamo tudi v zelo zahtevnih okoljih in na objektih, ki so sicer zelo problematični za obnovo (npr.preplastitev starih stebrov in betonskih ali zidanih ograj).
  NODMAX
  Obloga NODMAX
  Prednosti
  Vrste
  Vzdrževanje
  Primeri uporabe
  Prej in potem
  Kontakti

©STUDIO P3 - 2010 - Kreator